oyunyapim | sende oyun yapabilir ve kendini göstere bilirsin
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... Uyeolbl6

Join the forum, it's quick and easy

Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... Uyeolbl6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Basit pvp server kurmak!
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Kas. 17, 2015 1:47 am tarafından admin

» Gökhan türkmen ya sen
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:01 pm tarafından NucLeaR53

» 2D Oyun Yapımına Başlangıç
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Şub. 01, 2011 12:15 am tarafından MÜZİK

» İŞTE METİN2 KAREKTERLERININ GERÇEK YÜZLERİ :)
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 2:57 am tarafından admin

» Star Wars ~ Yıldız Savaşları acıklama
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» tetikci 1 crank :D
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» Kolpa - Koşa Koşa (647)
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» KIRAKİYET server! özkanmt2 max keyif!
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» Gm bi Bakarmsn
Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... EmptySalı Ocak 18, 2011 10:55 pm tarafından TUNÇ

Istatistikler
Toplam 245 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: akagan

Kullanıcılarımız toplam 549 mesaj attılar bunda 417 konu

Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD...

Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD... Empty Kopmak mı İstiyorsun ?? Bekleme o zaman dal iceri xD...

Mesaj tarafından xDaycox Çarş. Şub. 10, 2010 3:58 pm

Bacanak

Evli olan adamin baldizi yatiliya misafir gelmis. aksam hos sohbet derken adam ve karisi yatmis. gece adam karısıyla Sevisirken baldizi tuvalete kalkar ve kapidan bunlarin sesini duyup kapidan bunlari izler.

kiz o kadar ateşlenirki buzdolabindan bir salatalik alir ve onunla kendini tatmin etmeye başlar.Tuvalete giden enistesi baldizini görür ve sesini cikarmadan yatar.

Sabah kiz ve ablasi erken kalkarlar ve kahvalti hazirlarlar. domates salata peynir zeytin gibi. adam mutfaga gelince karisini öpüp günaydin karicigim der baldizini öpüp günaydin baldiz der.
sofrada salataliği görünce sanada günaydin bacanak der.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Yılan

Temel ile Dursun tarlada çalışırken Temel 'i penisinden yılan sokmuş. Dursun hemen koşarak telefonda doktora " Temel' i yılan soktu ne yapalım? " demiş.

Doktor da "yılan sokulan yeri emip emip tükürün" demiş.

Dursun Temel' in yanına gitmiş, Temel merakla " Doktor ne dedi? " demiş.

Dursun cevap vermiş"Ölsün p*z*v*nk dedi."
El Falı

BİR GÜN NAMIK KEMAL TEMELLE AMERİKAYA GİTMİŞ. MAHSAT ÇALIŞIP PARA KAZANMAK. NEYSE NAMIK KEMAL'LE TEMEL'İN YOLLARI AYRILIR. AMA BULUŞMAK ÜZERE RANDEVU ALIRLAR.AYLAR GEÇER RANDEVU GÜNÜ TEMEL BİR SİYAH LİMUZİNLE RANDEVU YERİNDE OLUR. TEMEL NERDE ŞIK GİYİMLİ BİR İNSAN GÖRSE NAMIK SANIR.NEYSE BİR DİLENCİ YANINA YAKLAŞIP BEN NAMIK DER VE TEMELE NASIL BU KADAR ZENGİN OLDUGUNU SORAR.TEMEL'İN YANITI İSE:EL FALI BAKAN MAKİNA İCAT ETTİM TALEP ÇOK 5 DOLAR ATIYON FALA BAKIYOR.NEYSE BİZİMKİLER YİNE ANLAŞIR SENEYE AYNI YERDE BULUŞMAYA.AYLAR GEÇER TEMEL YİNE BULUŞMA YERİNE GELİR(TABİKİ LİMUZİNLE).NERDE BİR DİLENCİ GÖRSE NAMIK SANIR.BAYA BEKLER SONRA BAKARKİ BİR HELİKOPTER YANINA İNİYOR VE İÇİNDEN ZENGİN VE ŞATAFATLI BİR İNSAN YANINA YAKLAŞIYOR.BEN NAMIK DİYOR.TEMELİN AGZI AÇIK SÖYLER SEN NASIL BÖYLE ZENGİN OLDUN CEVAP ŞÖYLEDİR:EL FALI İÇİN MAKİNA ÜRETTİM TALEP ÇOK 5 DOLAR KATIYON 5 DOLAR DAHA KATMAZSAN ELİNİ BIRAKMIYOR

Bakan Ve Soför

Bakan olan görgüsüz birisi şöförüne sorar. "Şöför söyle bakalım eşekle şöför arasında ne fark vardır? " Şoför bir süre düşündükten sonra mahcup bir sekilde; "Bilemedim bakanım" diyor Bakan cevap olarak: "Eşeğe çüs diyince, şoföre ise dur diyince durur" demiş. Bunun üzerine şöför çok sinirlenmiş ama karşıdaki bakan olduğu için birşey söyleyememiş. Belirli bir süre sonra bu defa şöför bakana: "Bir soru sorabilir miyim bakanım?" der. Bakan da: "Sor bakalım" der. Şoför sorar: "Eşekle bakan arasında ne fark vardır?" Bakan bir süresonra: "Bulamadım şöför söyle bakalım" diyor. Bunun üzerine şöför de: "Vallahi bakanım ben de bulamadim...
Çocuğun adı

Kız hayatında ilk defa bir partiye gidecekmiş,annesi o aksam kızına öğüt veriyormuş. -Kızım bak sen bu partileri bilmezsin burada çapkın erkekler olur seninle yatmak için her şeyi yaparlar eğer böyle bir şey olursa ona çocuğumuzun adı ne olsun diye sor hemen telaşlanır ve senden uzaklaşır. Neyse kız partiye gitmiş biraz sonra bir genç kızı dansa kaldırmış, dans ederlerken genç kızı okşamaya sarkıntılık yapmaya başlamış. Kız hemen "çocuğumuzun adı ne olsun" demiş, genç tırsmış ve gitmiş. Bir sure sonra başka bir genç gelmiş yine aynı sarkıntılıklar başlamış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş ve genç yine panik bir şekilde kaçmış, biraz sonra bir genç daha gelmiş, dansetmeler falan derken yine aynı sarkıntılıklar başlamış, kız yine "çocuğumuzun adı ne olsun demiş ama değişen bir şey yok daha sonra dışarı çıkıp ıssız bir yer bulmuşlar kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş gençte yine bir şey yok biraz sonra genç kızın elbiselerini çıkarmış kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" gençte yine bir şey yok genç kızla sevişmeye başlamış kız "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş genç yine sessiz bir süre sonra genç işini bitirmiş kız yine "Çocuğumuzun adı ne olsun" demiş. Genç kalkmış prezervatifi çıkarıp bir düğüm atmış "Buradan çıkabilirse David Cooperfield olsun" ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~
Türk Delikanlısı

İtalyan demişki bizim kızlar çok güzel,alman demişki bizim arabalar harika,ingiliz demişki bizim bira meşhur,fransız demişki bizim evler harika,iranlı demişki bizim el dokuma halılar süper ,rus ise radarıyla övünüyo dünyanın diğer ucunda sinek uçsa haberimiz olur,sıra TÜRK'e gelmiş,BİZİM DELİKANLILAR MEŞHURDUR ,ALIR İTALYAN KIZINI,ATAR ALMAN ARABASINA,İÇER İNGİLİZ BİRASINI,GÖTÜRÜR FRANSIZ EVİNE,YATIRIR İRAN HALISINA ÖYLE Bİ .......değil rusların radarı dünyanın ruhu duymaz
xDaycox
xDaycox
Normal üye
Normal üye

Game maker | oyun yapim |

- Similar topics