oyunyapim | sende oyun yapabilir ve kendini göstere bilirsin
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] Uyeolbl6

Join the forum, it's quick and easy

Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] Uyeolbl6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Basit pvp server kurmak!
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Kas. 17, 2015 1:47 am tarafından admin

» Gökhan türkmen ya sen
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:01 pm tarafından NucLeaR53

» 2D Oyun Yapımına Başlangıç
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Şub. 01, 2011 12:15 am tarafından MÜZİK

» İŞTE METİN2 KAREKTERLERININ GERÇEK YÜZLERİ :)
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 2:57 am tarafından admin

» Star Wars ~ Yıldız Savaşları acıklama
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» tetikci 1 crank :D
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» Kolpa - Koşa Koşa (647)
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» KIRAKİYET server! özkanmt2 max keyif!
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» Gm bi Bakarmsn
Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] EmptySalı Ocak 18, 2011 10:55 pm tarafından TUNÇ

Istatistikler
Toplam 245 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: akagan

Kullanıcılarımız toplam 549 mesaj attılar bunda 417 konu

Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ]

Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ] Empty Türkiye'nin Para Birimi [ benayunn ]

Mesaj tarafından xDaycox Çarş. Şub. 10, 2010 4:18 pm

alien
Para Birimi ( 1 )
Ukrayna’da öğretmen öğrencilere para birimlerini sormaktadır. Öğretmen: “Almanya,” der. Öğrenciler hep bir ağızdan: “Mark” derler. Öğretmen: “Amerika,” der. Öğrenciler hep bir ağızdan: “Dolar” derler. Öğretmen: “İngiltere,” der. Öğrenciler hep bir ağızdan:”Sterlin”derler. Öğretmen: “Türkiye” der. Öğrencilerden ses çıkmaz..Öğretmen bir daha sorar..Öğrencilerden biri “kere” der..Öğretmen şaşırır oğlum nerden çıkardın onu der..Öğrenci: “geçen sene ablam Turkiye ye tatile gitti ve geldiğinde iki “kere” verdim palto aldım, bir “kere” verdim Çanta aldım, bir “kere” verdim pantalon aldım, üç “kere” verdim dönüş bileti aldım” diyordu..)

Yazı Tura ( 2 )
Temel üniversite sınavına girmiş..Her soruda yazı tura atarak cevapları vermiş..İki saat sonra öğrencilerin çoğu sınav kağıdını verip salonu terk etmiş, Temel hala yazı tura atıyor..Öğretmen gelip başına dikilmiş: - “Temel hepsini yazı tura atıyorsun halabitiremedinmi?
Temel:
- “Hocam bir saat önce bitirdim ama cevaplarımı kontrol ediyorum!”

Kestiririz ( 3 )
Bir Köyün ağasının oğlu komşu köyün ağasının kızına sevdalanır..Oğlanın babası, amcaları toparlanıp komşu ağanın kızını istemeye giderler..Karşılama faslından sonra pazarlık başlar. Kızın babası aç gözlü olduğu gibi kızı vermeye’de pek niyeti yoktur. işi yokuşa sürmeye başlar..-5 inek, 1 boğa isterim.. karşı taraf kızı almaya kararlıdır..-Veririz ağam..-100 baş koyun isterim..-Veririz ağam..-Dere boyundaki 5 tarlanızdan birini isterim..-Veririz ağam..Kızın babası iyice bastırır..-6 metre altın kordon isterim..Oğlan tarafı birbirine bakar..-Onu da veririz ağam..Kızın babası kendince son darbeyi vurur..-Damatta 30 santimlik alet isterim..deyince oğlanın babası amcaları yerlerinde şöyle bir kımıldanıp birbirlerine bakıp kaş göz ederler..Oğlanın babası derin bir nefes alıp cevabı yapıştırır..-kestiririz be ağam.

Afrikalı ( 4 )
Afrikada zenjinin birinin şeyi 50 santimmiş..Hiçbir kız bununla korkusundan evlenmiyormuş..Zenci, Kabilenin kahinine gidip durumu anlatmış..Kahin demiş ki..Güneş batarken deniz kıyısına git orada bitane deniz kızı olacak..Denizkızına evlenme teklif et..Kız her hayır dediğinde şeyin 10 santim kısalacak demiş..Adam tamam demiş ve deniz kıyısına gitmiş..Bakmış ki deniz kızı orda..-Benimle evlenirmisin demiş..Kız -hayır demiş..Adam bakmış şeyi 10 santim kısalmış..Biraz daha kısaltayım demiş bi daha sormuş kız hayır demiş..Bakmış yine şeyi 10 cm kısalmış..Adam işi garantiye alıp 20 santim yapayım demiş..Bi daha sormuş kız demiş ki..- Ne laf anlamaz hıyarsın sen kardeşim hayır hayır haayır..

Türk Erkeği ( 5 )
Fransız erkeğine sormuşlar:
-Kadının elini neden öpersiniz?
-Kadına saygı duyarım erkek ile bir bütünü tamamlar.
Alman erkeğine sormuşlar:
-Kadın kutsaldır.Hayatın devamını sağlar,doğurur.
Türk erkeğine sormuşlar:
-Bi yerden başlamak lazım

NOT:REPLEYENİ REPLERİM

Laughing
xDaycox
xDaycox
Normal üye
Normal üye

Game maker | oyun yapim |