oyunyapim | sende oyun yapabilir ve kendini göstere bilirsin
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 Uyeolbl6

Join the forum, it's quick and easy

KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 Uyeolbl6
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Giriş yap

Şifremi unuttum

Arama

Sonuç :

Rechercher çıkıntı araştırma

En son konular
» Basit pvp server kurmak!
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Kas. 17, 2015 1:47 am tarafından admin

» Gökhan türkmen ya sen
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptyC.tesi Şub. 12, 2011 11:01 pm tarafından NucLeaR53

» 2D Oyun Yapımına Başlangıç
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Şub. 01, 2011 12:15 am tarafından MÜZİK

» İŞTE METİN2 KAREKTERLERININ GERÇEK YÜZLERİ :)
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptyÇarş. Ocak 19, 2011 2:57 am tarafından admin

» Star Wars ~ Yıldız Savaşları acıklama
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» tetikci 1 crank :D
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Ocak 18, 2011 10:59 pm tarafından TUNÇ

» Kolpa - Koşa Koşa (647)
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» KIRAKİYET server! özkanmt2 max keyif!
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Ocak 18, 2011 10:56 pm tarafından TUNÇ

» Gm bi Bakarmsn
KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 EmptySalı Ocak 18, 2011 10:55 pm tarafından TUNÇ

Istatistikler
Toplam 245 kayıtlı kullanıcımız var
Son kaydolan kullanıcımız: akagan

Kullanıcılarımız toplam 549 mesaj attılar bunda 417 konu

KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2

KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2 Empty KomikFıkralar Gir kop ^^Seri2

Mesaj tarafından admin Çarş. Şub. 10, 2010 4:32 pm

Embarassed Temel kendi dötünü hiç ama hiç görmemiş. Bi gün dursun ile futbol oynarken dursun topa bir abanır,top tam temelin göte.Temel koşar

dötünü ova ova soyunma odalarına. Arkadan dursun gelir.

Derki:

-Temel abartma sanki ne oldu götüne...

Temel:

-Öle deme ********,ikiye yarmışsın!!

bir gün uçakta ingiliz alman ve temel bulunuyormuş. Bu üç kişi o kadar açmış ki yere indiklerinde ne bulursa onu yiyeceklermiş.

ingiliz atlamış sabun fabrikasından sabunları alman yaği fabrikasından yağları temel de kurşun fabrikasından kurşunları yemiş.

Karıları derede çamaşır yıkarken sohbet ediyorlarmış.ingiliz kocasını öğermişçesine benim kocam bi ossiri sabun yapi sabun fabrikası açtık demiş.

Almanın karısı benim kocam bi ossiri yağ yapir demiş.

temelin karısıda hey hey karılar benim kocam bi ossiri taaaaaaaa dağdaki domuzi vuri demiş

Temel arabasıyla giderken yoğun kar yağışıyla karşılaşmış. Vakit de geç olduğundan daha fazla gidememiş ve arabayı park ederek yürümeye başlamış. Uzakta, ışığı yanan bir ev görmüş, ona doğru yürümüş. Kapıyı bir bayan açmış, Temel, "Pen karayollarınta şantiye şefiyim, arabam kara saplandi, gece de olduğuntan daha fazla cidemedum..." demiş.

Kadın "Buyurun, benim de kocam on sene önce öldü, yanlız yaşıyorum beraber yemek yeriz..." demiş. Kadın yemek hazırlamış, yemişler. "Benden bir şey arzu eder misin?..." demiş bayan. "Tatli varsa yerduk..." demiş Temel. Kadın dekolte bir kıyafetle tatlı getirmiş. Yemişler.

"Daha başka bir şey arzu eder misin?..." demiş kadın. "Kahve olursa iyi olurdi" demiş Temel. Biraz sonra kadın daha dekolte bir kıyafetle kahveleri getirmiş. Beraberce içmişler. "Daha başka bir isteğin var mı?" diye sorunca Temel "Geç oldi...Artık uyumak istiyirum" demiş ve yatmış.

Sabah kalktığında kadının dışarıda tavuklara yem verdiğini görmüş, yanına gitmiş. Bakmış dört horoz bir tavuk. "Habu işte bir yanlışluk var" demiş. "Benum pilduğum dört tavuk, bir horoz olur" demiş. Kadın da "Yok yok..." demiş "Onların sadece biri horoz, diğerleri karayollarında şantiye şefi..."

Bir gün Temel,İtalyan ve Fransız fren testi yapıyorlarmış.İtalyan Ferrari ile duvara 1cm kala durmuş. İtalyan: Benim arabamda ABS var demiş.

Fransız Audi ile duvara 1mm kala durmuş. Fransız:Benim arabamda ASR var demiş.

Sonra Temel Doğan ile duvara geçirmiş.Temeli kan revan içinde arabadan çıkarmışlar. İtalyan ve Fransız:Senin arabanda hangi fren sistemi var demişler.

Temel:Benim arabada ASD (Anasını Satsan Durmaz)sistemi var demiş.

Vahsi Batida bir gun, bardan iceri izbandot gibi cift tabancali bir kovboy girer. Herkesin saskin bakislari arasinda son derece hizli bir hareketle iki tabancayi da cekip havaya birer el ates eder ve bagirir:

-Sag tarafimdakiler o.. cocugu, sol tarafimdakiler pez.... Var mi lan itirazi olan? Varsa kalksin ayaga!

Temel, hemen ayaga kalkar, kovboy derhal tabancalari adama dogrultur:

- Hey, senin itirazin var galiba!

- Yok be abicum, ha pen yanlis tarafa oturmisum da...

Hoxunuza gittiyse Terazi Solda ^^
admin
admin
ADMİN
ADMİN

Game maker | oyun yapim |

https://metin.123.st